Schrijfcursus

Hoe schrijf ik beknopt en helder?

Werkt u bijvoorbeeld als kwaliteitsfunctionaris, beleidsmedewerker of opleidingsfunctionaris in de zorg en moet u regelmatig documenten schrijven? Vindt u dat lastig en wilt u zich daar graag beter in bekwamen?

Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik verzorg schrijfcursussen en doe dat vanuit een jarenlange loopbaan in de zorg en met veel ervaring in het schrijven van boeken, artikelen, verhalen, beleidsnotities, implementatieplannen en kwaliteitsdocumenten. Bovendien heb ik de opleiding Wetenschapsjournalistiek gevolgd.

De cursus sluit aan bij uw werk. We werken met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk en als u wilt kunt u een eigen notitie meebrengen als voorbeeldmateriaal. Oefening is een belangrijk onderdeel van deze cursus.
U leert structuur aan te brengen, aansluiting te zoeken bij de lezer, overtuigend te argumenteren en helder en bondig te schrijven.
Zo zorgt u ervoor dat uw lezer een prettig leesbaar document krijgt.

De cursus is twee keer 4 uur met tussentijds een huiswerkopdracht en wordt incompany of bij voldoende aanmeldingen gegeven (open inschrijving).

Open inschrijving: de kosten bedragen € 350,- per persoon exclusief BTW. Bij voldoende aanmeldingen start er een cursus.
Incompany: de kosten voor een cursus incompany (maximaal 10 personen) bedraagt € 2.000,-, exclusief BTW en reiskosten.

Bent u geïnteresseerd, stuur dan een mail naar mail@ellyvanhaaren.nl.

Wilt u meer weten over het schrijven van een artikel? Bekijk dan dit
filmpje. Ik kan ook een filmpje voor u maken over het schrijven van bijvoorbeeld een beleidsnotitie.